EFOY Pro polttokennot takaavat luotettavan ja helpon energiansaannin kaikissa tilanteissa. EFOY Pro polttokenno varaa automaattisesti sekä 12 V että 24V akkuja. Tuotteet sopivat myös käytettäväksi aurinkopaneelien kanssa.

EFOY Pro tuotteet on suunniteltu vaativaan ammattikäyttöön. EFOY Pro polttokennot ovat metanolikäyttöisiä. Yhdellä 5 litran säiliöllä saadaan tuotettua 5,5 kWh sähköenergiaa ja 28 litran säiliö vastaa sähköenergiana 31 kWh:a. EFOY Pro on helppokäyttöinen tapa tuottaa sähköä hankalissakin olosuhteissa. Polttokennoa voidaan myös tarvittaessa kaukokäyttää erillisen gsm-modeemin kautta. EFOY Pro polttokennot on mahdollista liittää Modbus-väylään erillisen adapterin avulla.

Tyypillisiä käyttökohteita, joissa EFOY Pro polttokennoja käytetään ovat:mittaus- ja valvontajärjestelmät, liikennevalvonta, sähköajoneuvot ja varavirtalaitteet. Tuotteet sopivat käytännössä mihin tahansa sovellutukseen, jossa tarvitaan hiljaista ja varmatoimista virtalähdettä.

Metanoli polttokennon polttoaineena

EFOY Comfort, EFOY Pro ja SFC Defense polttokennot käyttävät metanolia polttoaineena. Metanolin energiatiheys on hyvä, yksi kilogramma metanolia vastaa 1400 Wh:a.

Vakiosäiliöitä on saatavilla kolmea kokoa, 5, 10 ja 28 litran vakiosäiliöt. Säiliöissä on turvakorkki, minkä johdosta metanolia ei pääse valumaan säiliöstä ulos. Polttokennoa käytettäessä käyttäjä ei joudu metanolin kanssa kosketuksiin. Säiliön kytkentä on helppoa: polttokennon polttoaineletkun pää kierretään turvakorkkiin paikalleen ja tämän jälkeen polttokennoa voidaan käyttää virrantuottamiseen.

Fuel Cartridge