EFOY Pro polttokennot on suunniteltu vaativaan ammattikäyttöön ja ne takaavat luotettavan sekä helpon energiansaannin kaikissa tilanteissa, joissa verkkosähköä ei ole saatavilla. EFOY Pro polttokennon jännitteentunnistus mahdollistaa sekä 12 V että 24 V akuston käytön. Polttokennot sopivat myös hybridijärjestelmiin, sillä niitä voidaan käyttää aurinko- ja tuulivoiman rinnalla.

EFOY Pro polttokennot toimivat metanolilla, joka antaa polttokennolle pitkät toiminta-ajat. Esimerkiksi 28 litran M28-säiliöstä saadaan energiaa 31 kWh, joka antaa 30 watin kulutuksella toiminta-ajaksi lähes puolitoista kuukautta. Säiliöitä on saatavissa neljä kokoa 5 litran M5-säiliöstä aina 60 litran MT60-säiliöön. Yhteen polttokennoon voidaan liittää maksimissaan neljä säiliötä. EFOY Pro on helppokäyttöinen tapa tuottaa sähköä hankalissakin olosuhteissa. Polttokennoa voidaan myös tarvittaessa kaukokäyttää erillisen GSM-modeemin kautta. EFOY Pro polttokennot on mahdollista liittää Modbus-väylään erillisen adapterin avulla.

Tyypillisiä käyttökohteita, joissa EFOY Pro polttokennoja käytetään ovat mittaus- ja valvontajärjestelmät, liikennevalvonta ja varavirtajärjestelmät. Tuotteet sopivat käytännössä mihin tahansa sovellutukseen, jossa tarvitaan hiljaista, varmatoimista ja pitkän autonomian takaavaa virtalähdettä.

Polttokennoja on kolme mallia, EFOY Pro 800, EFOY Pro 2400 ja EFOY Pro 12000. Kahdesta ensinmainitusta on saatavilla myös malli, joka mahdollistaa kahden metanolisäiliön liittämisen. Kahden erillisen adapterin avulla säiliöitä voidaan liittää neljä yhteen polttokennoon.

EFOY Pro 800 ja 2400 polttokennojen esitteen voit ladata tästä.

Talvikäyttöön tarkoitetut Hydrocellin suunnittelemat ja valmistamat koteloratkaisut toimivat myös Suomen talvessa. Kysy lisää myynnistämme!