SFC:n valmistamat Defense-polttokennot ja muut tuotteet on suunniteltu rankkoja kenttäolosuhteita varten. Military-sarjan tuotteita käytetään sotilas- ja valvontasovellutuksissa sekä hyvin vaativissa kenttäolosuhteissa.

Jenny 600S on pienikokoinen ja kevyt kannettava polttokenno, sen paino on ainoastaan 1,7 kg! JENNY 600S polttokennoa voidaan käyttää akun lataamiseen tai sillä voidaan syöttää suoraan sähköä eri laitteille. Yhdessä SFC Power Managerin kanssa se luo erittäin tehokkaan energiaverkon, jonka avulla voidaan ladata jopa neljää akkua samanaikaisesti.

Jenny 1200 on JENNY-polttokennosarjan uutuus. Jenny 600 S polttokennoon verrattuna teho on kaksinkertainen, mutta paino on ainoastaan 3,3 kg. Jenny 1200 perustuu Jenny 600S polttokennoon,  joka on ollut Saksan puolustusvoimilla (Bundeswehr) käytössä jo vuosia.

Power Manager 3G lataa akut tehokkaasti ja tarjoaa luotettavaa tehoa kenttälaitteisiin. Integrointi olemassa oleviin järjestelmiin on helppoa ja sen avulla voidaan yksinkertaistaa laitteiden tehonjakelua. SFC Power Manager 3G:n avulla sotilaat voivat hyödyntää parhaalla mahdollisella tavalla käytettävissä olevia virtalähteitä, kuten akkuja, ajoneuvoa, aurinkoa ja tietenkin polttokennoja. Älykäs ja konfiguroitava virranhallinta vähentää merkittävästi koko sähköjärjestelmän painoa ja samalla lisää käyttötehokkuutta.

Jenny ND Terran kokonaispaino on noin 10,5 kg, joten tämä innovatiivinen kannettava sähköjärjestelmä soveltuu yhden henkilön kuljetettavaksi ja on heti käyttövalmis missä ja milloin vain. JENNY ND Terra tarjoaa luotettavasti sähköä salaiseen valvontaan, tiedusteluun ja omaisuuden suojaamiseen. Sitä voidaan jopa käyttää jopa maahan haudattuna! Järjestelmän 2,5 litran polttoainesäiliön energiasisältö on 2 750 Wh. Sama energiamäärä saadaan 90 kg lyijyakustosta tai 18 kg litiumioniakustosta.

Emily 3000 kenttävaraaja on kehitetty menestyksekkään EMILY 2200 -polttokennogeneraattorin kokemusten ja käyttäjien palautteen perusteella. Yksi EMILY 3000:n tärkeimmistä uusista ominaisuuksista on kyky ladata lyijyakkujen lisäksi litiumioni- ja litiumpolymeeriakkuja. EMILY 3000 voidaan liittää SFC Power Manager 3G- dc/dc-muuntimeen ja sillä voi siten ladata jopa neljää akkua samanaikaisesti.

EmilyCube 2500 yhdistää 100 watin EMILY 2200 -polttokennon, 6,8 Ah:n litiumioniakun ja 10 litran polttoainesäiliön kevyessä ja kompaktissa kotelossa. Tämä avaimet käteen -ratkaisu on hiljainen, luotettava ja käyttäjäystävällinen aivan kuten kaikki SFC-polttokennot. EmilyCube painaa vain 13,5 kg (21,9 kg mukaan lukien 10 litran polttoainesäiliö).  Sitä voidaan käyttää esimerkiksi kannettavana latausasemana tai virtalähteenä.

Lisätietoja on saatavissa myynnistämme ja esitteistä:

Jenny 600S
Jenny 1200
Power manager 3G
Jenny ND Terra
Emily3000
EmilyCube 2500