UniqFresh on markkinoiden ainoa ilmanpuhdistin, joka suodattaa sisäilmasta hiilidioksidia. Lisäksi se poistaa muut ilman epäpuhtaudet kuten huone- ja siitepölyn, homeitiöt ja pienhiukkaset.

Viihtyisä työympäristö ylläpitää työmotivaatiota. Käytettäessä UniqFresh-ilmanpuhdistinta myös säästöt ilmanvaihdon energia- ja investointikustannuksissa ovat merkittäviä. Siksi patentoitu UniqFresh on lähemmän tutustumisen arvoinen.

UniqFresh ilmanpuhdistin sopii erityisesti toimisto- ja neuvottelutiloihin, koululuokkiin, päiväkoteihin ja muihin vastaaviin tiloihin. Se suodattaa sisäilmasta hiilidioksidia silloin, kun huoneessa on paljon ihmisiä ja pitää sisäilman laadun hyvänä.

Erityisesti sairaaloissa ja terveyskeskuksissa olemme todenneet UniqFreshin positiivisen vaikutuksen niin potilaiden kuin henkilökunnan hyvinvointiin. Design by Harri Koskinen Ilmanpuhdistimen ei tarvitse olla muovisen tai teollisen näköinen. UniqFresh ilmanpuhdistin on verhoiltu tyylikkäästi lämpimästi puulla, muotoilija Harri Koskisen suunnittelemana, jolloin laitteesta tulee osa sisustusta.

Kolme suodatintyyppiä – puhdas sisäilma:

  1. Yhdistelmä-aktiivihiilisuodatin poistaa huone-, eläin- ja siitepölyn sekä epämiellyttävät hajut.
  2. HEPA -suodatin poistaa pienhiukkaset ja homeitiöt.
  3. CO2-suodatinkasetti poistaa liian korkeat hiilidioksidipitoisuudet.

Tuloksena on puhdas ja raikas sisäilma sekä viihtyisä työympäristö, jossa työteho säilyy. Hiljaiset ja tehokkaat UniqFresh-ilmanpuhdistimet eivät häiritse työskentelyä, vaan hoitavat tehtävänsä huomaamattoman hiljaisesti.

 

Pyörillä varustetut ilmanpuhdistimet voi myös helposti siirtää tilasta toiseen.

UniqFresh ilmanpuhdistimet ovat heti käyttövalmiita. Niiden ainoa huoltotoimenpide on pölysuodattimen karkeasuodattimen vaihto 6 kk:n välein. HEPA-suodatin vaihdetaan viiden vuoden välein.

UniqFresh ilmanpuhdistin siis poistaa sisäilmasta hiilidioksidia, joka suurina pitoisuuksina aiheuttaa päänsärkyä, väsymystä ja ilman tunkkaisuuden tuntua. Näiden seurauksena myös työteho vähenee. Esimerkiksi päiväkodin nukkumatilassa hiilidioksidipitoisuus saattaa olla yli 3000 ppm. Yhdellä UniqFresh 400 suodattimelle sisäilman laatu saadaan helposti tyydyttävälle tasolle alle 1500 ppm arvoon. Tämä saadaan aikaan ilman ilmanvaihdon korjausta tai muita toimenpiteitä vain ottamalla UniqFresh ilmanpuhdistin käyttöön.